Askel kohti hyvinvointia


Klassinen hieronta

Klassinen hieronta rentouttaa vaikka kesken päivän!

Klassinen hieronta lievittää lihasperäisiä vaivoja ja aktivoi elimistön omia parantavia mekanismeja. Klassinen hieronta on pehmytkudoskäsittelyä lihaskireyksien ja -jännitysten laukaisemiseksi. Hoidon ansiosta aineenvaihdunta tehostuu ja kipu lievittyy. Samalla keho ja mieli rentoutuu.

 

Klassinen hieronta sopii kaikille tiettyjä poikkeuksia lukuunottamatta, joten otathan puheeksi mahdolliset perussairautesi hieronta-vastaanotolla.

 

Varaa aikasi klikkaamalla haluaamasi aikavaihtoehtoa

30min45min / 60min / 90min


Movement Intelligence eli Liikeäly

-Luonnollista liikettä (Liike)

-Oman kehon toiminnan ymmärtämistä (Äly)

-Oman potentiaalin vapauttamista (Liikeäly)

 

Liikeälyn on kehittänyt Senior Feldenkrais-ohjaaja Ruthy Alon. Liikeälyn tavoitteena on pehmeiden ja luonnollisten liikkeiden avulla kehittää nivelten liikkuvuutta, koko kehon sopusuhtaista tasapainoa ja koordinaatiokykyä, jonka mukana myös tasapaino paranee.

LUONNOLLINEN LIIKE

Menetelmää nimitetään luonnolliseksi liikkeeksi siksi, että se hyödyntää sekä ihmiselle luonnollisia että lasten itsestään hallitsemia liikeratoja ja oppimistapoja. 

OMAN KEHON TOIMINNAN YMMÄRTÄMINEN 

Kun ymmärrämme paremmin, miten kehomme järjestää liikettä ja liikkumattomuutta, pystymme kaikissa tilanteissa valitsemaan itsellemme parhaan mahdollisen vaihtoehdon oli se sitten puutarhassa kuokkimista tai tuolilla istumista. Ymmärrys kasvaa kokeilujen ja asentotunnon kehittymisen myötä.

OMAN POTENTIAALIN VAPAUTTAMINEN

Menetelmä jumppaa itse asiassa aivojamme ja palauttaa jo käyttämättöminä olleita liikeratoja. Nykykäsityksen mukaan aivot ovat plastiset eli muovautumiskykyiset koko eliniän. Liikkeiden säätely ei ole irrallinen osa aivokuorta vaan yhteydessä koko ihmisen olemiseen ja luovuuteen. Siksi menetelmä auttaa meitä löytämään omaa

potentiaaliamme laajemminkin kuin vain liikkeen osalta. 

LIIKEÄLYHARJOITUKSEN KULKU

Harjoituksissa kokeillaan erilaisia variaatioita esimerkiksi siitä, millä eri tavoin lantion ja lapojen välistä koordinaatiota voidaan järjestää. Menetelmässä ei haeta yhtä oikeaa suoritusta, vaan jokainen kokeilee sanallisen ohjauksen avulla itse uusia liikeratoja. Liikesarjojen välissä rentoudutaan hetki ja odotetaan mitä keho tästä kokeilusta päättelee. Tulos tulee tauon aikana ja muutoksen tuntee jo ensimmäisellä kerralla. 

 

YHTEYSTIEDOT

Jalkaterapiapalvelut Askelma

Malmin kauppatie 18, 3 krs.

00700 Helsinki

p: 09 351 1100

askelmatiimi@gmail.com

Nettiajanvaraus