Askel kohti hyvinvointia


NEW FEET -JALKINEET

New Feet on tanskalainen terveysjalkine. Jalkineiden suunnittelussa ja valmistuksessa on ollut mukana pohjoismaisia ja eurooppalaisia terveys- ja apuvälinealan ammattilaisia. Tuloksena on syntynyt laaja valikoima laadukkaita jalkineita, joiden tärkein tehtävä on suojata ja tuoda mukavuutta liikkumiseen. New Feet sopii Sinulle, joka etsit jalkaterveyttä ylläpitävää jalkinetta!

Sininen leveälestinen nilkkuri, koot 37-42, 229€

Nahkainen S-lestin kävelykenkä, koot 36-43, 199€

Kaikissa New Feet -jalkineissa on

- tilava kärkiosa,

- joustava ja kosteuttava siirtävä materiaali,

- pehmeät ja hankaamattomat sisäsaumat,

- tukeva rakenne, muokattava kantakappi,

-laadukkaat, irrotettavat sisäpohjalliset.

Miesten, mokkanahkainen ja kosteussuojattu kävelykenkä. 209€. Koot 40-47.

Valikoimaan kuuluu useita eri lestivaihtoehtoja, pohjaratkaisuja, kärjen malleja ja kiinnitysmekanismeja. New Feet -jalkineiden etuna on niiden muokattavuus yksilöllisiin tarpeisiin.

Askelman kautta on saatavilla koko mallisto. Osa mallistosta on tilaustuotteita. Askelman terapeutit auttavat jalkineen valinnassa ja oikean lestin määrittämisessä mittaamalla jalkaterän tarkasti. Käytössäsi on asiantuntemuksemme jalkaterän anatomiasta ja toiminnasta.


OrthoStretch ja OnSteam

Monessa New Feet -jalkineessa on käytetty joustavaa OrthoStretch -nahkaa. Tämä materiaali tuo mukavuutta herkille jaloille ja antaa lisämahdollisuuksia lestin valintaan. OrthoSretch -materiaali sopii hyvin diabeteksen, nivelreuman, vaivaisenluun ja vasaravarpaiden kanssa. 

OnSteam on nahkamateriaali, joka näyttää ja tuntuu samalta kuin tavallinen nahka. Sillä on kuitenkin merkittävästi parempi kosteudenkestävyys kuin perinteisellä nahkalla. OnSteam -nahka ei kovetu eikä halkeile. 

Musta nahkainen M-lestin nilkkuri, koot 36-43, 225€

Tule tutustumaan New Feet -jalkineisiin Askelmaan! Kenkäkeskiviikko - joka keskiviikko - klo 10-17!