Tukipohjallisterapia Askelmassa

Tukipohjallisilla vaikutetaan alaraajojen ja erityisesti jalkaterän alueella nivelten ja luisten rakenteiden kuormittumiseen sekä lihasten ja nivelsiteiden rasittumiseen.

Pohjallisterapiaan ryhdytään usein silloin, kun sillä nähdään olevan positiivisia vaikutuksia jalassa vallitsevaan oireeseen tai virhetoimintaan, ja kun se sopii asiakkaan resursseihin ja tilanteeseen kokonaisvaltaisesti.

Pohjallisterapian aloittamiseen ja toteuttamiseen vaikuttavia asioita ovat mm.:

- Oireen laatu ja paikka

- Jalan rakenne ja toiminta

- Asiakkaan ikä ja yleisterveys

- Asiakkaan ammatti

- Muut alaraajojen päivittäiseen kuormittumiseen liittyvät tekijät

Tukipohjallisterapiaan päädytään jalkaterapeuttisen arvioinnin ja tutkimuksen pohjalta ja siihen liitetään lähes poikkeuksetta muita terapiamuotoja, joiden yhteisvaikutuksella on usein suurempi vaikutus kuin pohjallisella yksinään.

Askelmassa valmistetaan tukipohjallisia usealla eri menetelmällä. Perinteisin tapa on valmistaa pohjallinen jalasta otettavan kipsimallin avulla. Nykyaikaisempi menetelmä mahdollistaa jalan skannaamisen, tietokonesuunnittelun ja robottiavusteisen hiontatyön. Myös kevyemmät ratkaisut ovat mahdollisia puolivalmiiden aihioiden avulla. Menetelmän valinta tehdään tarvearvion perusteella. 

Koetko tarvitsevasi tukipohjallista? Varaa aika arvioon.

Orthopodo -tukipohjalliskonsepti

Orthopodo-tukipohjalliskonsepti takaa materiaaliltaan kestävän ja tasalaatuisen tukipohjallisen.

Orthopodo-tukipohjallisen valmistaminen perustuu tarkkaan jalkaterapeuttiseen tutkimukseen ja arviointiin sekä jalasta otettavaan digitaaliseen skannaukseen. Tukipohjallinen suunnitellaan ja viimeistellään tietokoneavusteisesti. Tukipohjallinen jyrsitään robottijyrsimellä millintarkasti terapeutin tekemän suunnitelman mukaisesti.

Orthopodo-tukipohjallisia on saatavilla usealla eri lestillä kapeasta leveään. Ne sopivat vapaa-aikaan, työhön ja urheiluun.

Yhteystiedot

Jalkaterapiapalvelut Askelma

Malmin kauppatie 18, 3 krs.

00700 Helsinki

p: 09 351 1100

askelmatiimi@gmail.com

Jaa tämä sivu